GDPR-justering

Personuppgifter

Vilka personuppgifter behandlar vi? Varför, och hur lagras det?
Uppgifter vi sparar vid registrering
 • E-Post använder vi för att bekräfta ditt konto vid registrering, samt som medium när du loggar in på hemsidan tillsammans med ditt angivna lösenord. Adressen används också för att skicka ut nyhetsbrev om du kryssade i det vid registreringstillfället. Sparas i textform.
 • Lösenord sparas i vår databas i krypterad form, och används när du loggar in på hemsidan. Detta används också som bekräftelse när du vill ta bort ditt konto eller ladda ned dina uppgifter vi sparat om dig.
 • Datum sparar vi av olika slag, som när du skapade ditt konto, när du senast loggade in, när du senast var aktiv och när du senast gjorde ändringar på ditt konto. Detta för ett statistiskt syfte, samt att användare på sidan ska kunna filtrera i sökresultaten efter "Senaste inloggade", "Senast aktiv" eller "Senast ändrade". Sparas i textform.
 • IP-Adress sparas när du registrerar dig och vid varje inloggningstillfälle. Detta för att vi ska kunna lämna över de uppgifterna till Polisen om självklara brott har begått. Sparas i textform.
 • Olika kryssrutor för att du kryssat i att du är över 18 år och att du accepterat detta avtal(i den mån att du gör det). Sparas som 1(ja) och 0(nej).
 • Du tillges också en slumpmässig nyckel som kopplas till ditt konto med 16 olika tecken, som används för att besöka din profil. Sparas i textform.
Uppgifter vi sparar vid profilskapande
 • Profilbild sparas på vår lagringsserver med ett unikt genererat namn av 16 tecken. Den konverteras och sparas i 4 olika format(Stor, mellan, liten och pixelerad). Detta är också en valfri uppgift. Du behöver också välja en klädkod som beskriver bildens innehåll(Klädd eller Naken). Sparas i textform.
 • Födelsedatum används för att räkna ut åldern på din profil, så den ska visas rätt på hela sidan och så detta uppdateras automatiskt när du fyller år. Sparas i textform.
 • Visningsnamn är det som knyts till din profil på hela sidan, och det namnet alla andra kommer se din profil som. Detta kan vara vad som helst. Sparas i textform.
 • Län & Ort visas på din profil, och du kan välja Ospecificerat om du vill. Detta visas på din profil för alla som besöker den. Sparas i textform.
 • Könsidentitet, Läggning och Civilstånd är uppgifter du väljer som inte kan vara anonyma. Då detta används av vårat matchningssystem som gör att profiler kan hitta varandra. Dessa kommer också att visas på din profil när någon besöker den. Könsidentitet är också det huvudsakliga som kommer avgöra din profiltyp på sidan. Sparas i textform.
 • Preferenser är de profiltyper du väljer att söka efter på sidan, som används av vårat matchningssystem. Sparas i textform. Du kan välja att inte söka efter några preferenser, men då kan du heller inte besöka eller besökas av andra profiler.
 • Presentation är textfältet du använder för att beskriva dig själv, om du så önskar. Detta är helt valfritt. Sparas i textform.

Alla personuppgifter som du som användare lämnar måste sparas för att sidan ska uppehålla sitt syfte. Utan dessa har inte heller sidan någon funktion. Men du väljer själv precis hur anonym du vill vara på sidan, och vilka uppgifter du väljer att lämna. Dom enda uppgifterna som är kravsätta är de under "Registreringsuppgifter" ovan, födelsedatum och könsidentitet/läggning/civilstånd vid skapande av profil.

Nedan är de sidor som är allmänna på hemsidan, och där vissa av dina uppgifter kommer att synas på.
Kontaktannonser

Här kan användare fritt lägga ut kontaktannonser, som utanför matchningssystemet tillåter användare att kontakta varandra.
När du lägger upp en annons så specificerar du Titel, Annonstext, Vilket/vilka län/stad/städer du söker profiler i. Samt vilka profiltyper som får svara, och inom vilka åldrar som söks. När du skapar en annons sparas alla dessa uppgifter i textform, och kopplas till ditt konto.
Användare kan sedan se din annons om de uppfyller de kriterierna. Men Län och Stad/städer är flytande, då användare kan specificera själva om de söker annonser i annat utanför det i sina preferenser.
När någon besöker din annons kommer också dina allmänna uppgifter att synas(Profilbild, visningsnamn, ålder, län, ort, könsidentitet, läggning och civilstånd).

Mötesplatsen

Detta är källan till att sidan ska uppehålla sitt syfte. Här visas alla profiler som genom vårt matchningssystem kan kopplas till varandra.
Här visas de publika uppgifterna som användare kan se på din profil(Profilbild, visningsnamn, ålder, län, ort, könsidentitet, läggning och civilstånd).

Forum

Forumet är den allmänna plats alla kan besöka och göra sin röst hörd på. När du skapar en tråd eller svarar på en tråd/ett inlägg så kan alla besökare se dina allmänna uppgifter som nämnts tidigare(Profilbild, visningsnamn, ålder, län, ort, könsidentitet, läggning och civilstånd).

Bloggen

I bloggen kan användare lämna kommentarer, där profilbild och visningsnamn visas. Kommentaren i sig sparas också i textform.

Nedan är de sidor som är specifika för din profil, som endast dina matchningar/vänner/kontakter kan se.
Media/Gallerier

Detta är platsen där du kan ladda upp bilder/filmer/gifs.
Dessa likt din profilbild sparas på vår lagringsserver, och alla filer tilldelas ett genererat namn av 16 karaktärer.
Du kan själv välja när du skapar ett galleri, vilka grupper(Publika, vänner, med tillstånd, med lösenord) som kan se innehållet i dessa.
Även galleriet du skapar sparas och visas med en nyckel i samma format. När du laddar upp media måste du även ange klädkod som beskriver innehållet(Klädd eller Naken).
Allt sparas i textform.

Dagböcker

Här kan du skriva dagböcker, som innefattar en titel och text. Sparas i textform.

Profilsidan

Här visas den din allmänna information(Profilbild, visningsnamn, ålder, län, ort, könsidentitet, läggning och civilstånd), och din presentationstext.
Här visas också alla dina senaste besökare och deras allmänna information. Likt din information visas när du besöker någons profil.
Här kan du också välja att fylla i Attribut som är personliga för din profil, som också visas publikt om du fyller i dessa. Sparas i textform.
Information om ditt medlemskap visas också på din profil.
Specifikt:
Senaste inloggning, när du senast var aktiv på sidan, när du blev medlem, när du senast uppdaterade din profil, om du är verifierad medlem, och om du är Plus-medlem.

Hubben

Detta är en plats som endast du kan besöka, där du kan se nytt innehåll som dina vänner har laddat upp, likt vad dom kan se att du har laddat upp. Detta innefattar dina dagböcker och dina mediauppladdningar. Du kan också se alla dina vänner och kontakter på denna sida, och deras allmänna information. Detta visas givetvis om dig också när andra användare har dig som vän/kontakt och besöker sin hubb.

Privata uppgifter som lagras om dig

Under dina inställningar kan du se din e-post, telefonnummer(om du angivit detta) och din klädkod. Du kan också ändra ditt lösenord här, samt hämta hem dina uppgifter(enligt GDPR), och radera ditt konto.
När du vill bli verifierad på hemsidan måste du också uppge ditt telefonnummer, som används som tvåvägsverifiering. Detta sparas i textform.

Plus-medlemskap

Om du väljer att bli Plus-medlem hos oss så måste du uppge dina kortuppgifter, som förs krypterat över till Stripe som hanterar alla betalningar. Sedan blir du debiterad månadsvis för prenumerationen du anslutit till.
Vi sparar en nyckel i vår database som är kopplat mellan dig och Stripe, samt dina fyra sista siffror och korttyp(tex Visa). Sparas i textform.

Preferenser

Alla de preferenser du fyller i som nyttjas av vårat matchningssystem kopplas till ditt konto och sparas i textform.

Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Men det betyder också att ditt konto och alla dina uppgifter kommer raderas från både lagring och databaser.
Vad händer när jag vill avsluta mitt konto?

Du kan läsa mer om det här.

Vad händer om jag blir avstängd?
Samma som när du säger upp ditt konto, förutom att du inte hamnar i karantän. Men din e-post, ditt senaste IP och ditt telefonnummer om du angivit detta kommer sparas i vår databas. För att förhindra att ett nytt konto kan skapas med den informationen.
Hur länge lagras mina personuppgifter?

Dina uppgifter lagras tills dess att du själv väljer att ta bort ditt konto (se ovan). Vi har inga automatiska åtgärder för att rensa inaktiva konton.

Delar vi uppgifterna till någon tredje-part?

Alla de uppgifter ni lämnar stannar hos oss, varken delas (Förutom kortuppgifterna när du vill bli Plus-medlem (se ovan)) eller säljs vidare till någon tredje-part.

Vem har tillgång personuppgifterna?

Just nu finns det endast en person som har tillgång till server, databasen och dess data. Vilket är Andreas som bolagsman i företaget.

Företagsinformation

Hemsidan drivs under företaget Intimera Handelsbolag.
Organisationsnummer: 969797-0805.

Vi nås enklast på vår e-post [email protected].
Dit hänvisas alla frågor relaterade till hemsidan eller företaget.

Vid uppdatering av användaravtal så kommer det behöva godkännas på nytt.