Välkommen!

Nu lämnar vi beta-stadiet

Idag lanserar vi vad vi hoppas kommer bli en ny era, och generation av online dejting för intimare möten.


Hemsidan hade en beta-release redan 2020, sedan kom Covid och satte käppar i hjulen för oss. Men på gott så har vi därför också kunnat utveckla sidan vidare sakta men säkert under denna tiden, och sett till att det mesta ska finnas tillgängligt som en sida likt denna kräver enligt oss. Med det mesta menar jag att vi alltid kommer vidareutveckla hemsidan och att "allt" inte går att ha inkluderat i en ny-release. Då vi hela tiden vill lyssna på era önskemål för att förbättra sidan, och er upplevelse.


Vår vision är att skapa en så trygg och säker plats som bara möjligt, och särskilt riktat för kvinnors räkning som i de flesta fallen känner sig mer utsatt och osäkra på denna typ av hemsidor. Vilket vi redan har utvecklat en rad verktyg för att göra det en aning tryggare än flera av våra konkurrenter.


Som ni vet nu så är vi helt färska, och därför kommer hemsidan upplevas som ganska så tom till en början. Men vi kommer arbeta hårt på marknadsföring kommande tid. Ni är också varmt välkomna att nyttja vår inbjudnings-funktion som även nyttjat er, då ni får 7 dagars gratis Plus-medlemskap för varje medlem ni värvar!


Vi hoppas på att ni kommer trivas bra hos oss, och att ni lämnar era synpunkter och idéer hos oss i vårat forum ifall ni ser att något saknas, eller att något felar.


Med vänlig hälsning

Andreas - Systemadministratör

Senast Uppdaterad: 2022-03-13

Andreas för 2 år sedan

0 Kommentarer

Du måste vara inloggad för att läsa kommentarer